Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

torstai 4. heinäkuuta 2013

Maailman tavat ovat tarttuneet uskovaisiin




Kyllä minä kun katselin suviseuroissa sitä kansaa niin itku pääsi kun he niin irstaasti elävät, eivätkä elä Raamatuin jälkiin lainkaan. Eivät he taida taivaaseen päästä.

Katsokaapa tätäkin kuvaa, eivät ole tietävinäänkään Raamatun käskystä (3. Moos. 19:19) "Noudata näitä minun lakejani... Älä pue yllesi vaatekappaletta, joka on kudottu kahdesta erilaisesta langasta." Pääsihteerikin ruutupaidassa poseeraa tämän maailman medioiden palstoilla, katso nyt vaikka.



Ja myös se valtava irstailu vedellä sai omantuntoni itkemään verta, ei lainkaan viiniä ollut tarjolla, aivan kuin he eivät tietäisi mikä viha heitä kohtaa, kun eivät tottele Herran ilmoitusta (1. Tim. 5:23) "Älä enää juo pelkkää vettä, vaan käytä vatsasi ja toistuvien vaivojesi vuoksi vähän viiniäkin."



Näin siinä sitten kävi kuin Paavali varoitteli: "Onhan kirjoitettu: -- Ei ole yhtäkään vanhurskasta, ei yhtäkään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa. Kaikki ovat luopuneet ja käyneet kelvottomiksi. Ei ole ketään, joka tekee hyvää, ei ainoatakaan. Heidän kurkkunsa on avoin hauta, heidän kielensä puhuu petollisesti, huultensa takana heillä on kyykäärmeen myrkkyä, heidän suunsa on täynnä katkeria kirouksia."


Nimim. "Rakkautta armossa ja totuudessa"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.