Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Siioni on kuin lammaslauma

Rakas sisar tai veli!

Katsopa yllä olevaa kuvaa lammaslaumasta. Haluan kuvan avulla havainnollistaa, että siioni on kuin lammaslauma. Lampaat katsovat yhtenä laumana paimenta kohti. Saatat havaita lampaiden katseessa pelkoa, mutta lauma antaa suojaa ja turvaa. Tässä kuvassa lampaat ovat tiiviissä laumassa aivankuin vaara vaanisi niitä. Yksin olisi vaarallista. On niin turvallista tiiviinä laumana seurata paimenta viheriäisiä niittyjä kohti.

Joukossa voi olla laumasta eksynyt lammas. Vaarana on, että tällainen lammas joutuu suden suuhun. Lammaslaumassa voi olla myös musta lammas, joka joutuu laumansa hyljeksimäksi. Mustan lampaan osa on kova.

Niin rakkaat...haluammehan talostella niin kuin tämä tiivis lammaslauma luottaen paimenen johdatukseen. Vaikka Jumala on antanut ihmiselle ajattelun lahjan, meidän ei tarvitse uskon asioissa tätä lahjaa käyttää. Meidän ei tarvitse miettiä, onko tämä oikea tie perille. Niin rakkaat... eikö olekin helppoa, uskoa vain yksinkertaisesti.

Muistammehan olla kutsumassa eksyneitä lampaita takaisin lauman yhteyteen. Kalliiden armoneuvojen vaikutuksesta eksynyt voi säästyä helvetin tulelta. Jaksammehan talostella Jumalan lapsina niin, että emme myöskään joudu siionissa musta lampaan osaan. Kun olemme kuuliaisia siionin äänelle emmekä lähde itse ajattelemaan asioita, pysymme varmimmin lauman rakkaudessa.
Puhuja-sisar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.