Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

tiistai 1. helmikuuta 2011

Eriseura tulee, olethan valmis?

Seurapuheissa on kiihtyvään tahtiin varoiteltu eriseurasta, joka on pian koittava. On varoitettu susista lammasten vaatteissa ja siionin sisältä tulevista eksyttäjistä. Nämähän ovat hyvin kalliita ja meille kaikille tarpeellisia varoituksen sanoja.

On myös kirkastettu sitä, että eriseura tulee internetistä. Sen vuoksi onkin annettu kallis armoneuvo, että uskovaiset luopuisivat internetistä, mistä kaikkinainen paha meno tulee.

Kun eriseura tulee, on tärkeää tietää, missä oikea henki liikkuu. Tähän on nyt kehitetty apuväline, SPIRITOMETRI. Laite toimii samoin kuin alkometri. Puhalletaan pilliin ilmaa keuhkojen täydeltä. Näyttöön tulee joko enkelin tai sielunvihollisen kuva, mistä on helppo päätellä, kumpaan joukkoon puhaltaja kuuluu. Ne, jotka eivät suostu puhaltamaan, katsottakoon väärähenkisiksi.


SPIRITOMETRI. Lahjomaton henkien eroittaja.

Henkien eroittamisessa auttaa myös kristillisyytemme julkaisut. Erityisesti suosittelemme näinä vaikeina aikoina väkevää kirjaa Voitosta voittoon, jossa kirkastetaan muun muassa kalliisti, etteivät ole "elokuvateattereiden ilmoitustaulut Jumalan lasten luku- ja katselupaikkoja".

1 kommentti:

  1. Ee oo tarvinneet ennenuskoneetkaan eriseuraisten haistelluun mittään vekottimia, ekkä tarviheta nytkään. Se armolapsi osovaa henget erottaa taivaallisella hajuaestillaan, joka ei erehtyvä anna! Se-se onkii kumma ja tälle maalimalle ihemtystä kerrakseen, että mistä ne niin tarkkaan kanssasisaresa ja -veljesä osoavaat erottaa. Mutta ku henki ee vastaa, ni se ee vastaa ja se oun siinä.

    VastaaPoista

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.