Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

torstai 20. tammikuuta 2011

Uskovainen haluaa äänestää oikein

Kun tänä iltahetkenä olemme saaneet kokoontua tänne nettiin, viivymme hetkisen sen tekstikohdan äärellä, joka on kirjoitettu siioonin lähetyslehden uusinpaan numeroon sivulle 8-9. Sanat kuuluvat näin:

"Voimme vaikuttaa esivallan päätöksiin ja toimintaan niissä kanavissa, jotka meille lain mukaan on annettu. Tärkein vaikutuskanava on äänestäminen vaaleissa. Haluamme valita yhteisiä asioita hoitamaan ja niistä päättämään henkilöitä, jotka edustavat Jumalan sanan mukaisia arvoja."

Tekstimme kertoo, kuinka me uskovaiset haluamme äänestää vaaleissa. Muunlaisen vaikuttamisen, esimerkiksi kansalaisjärjestöihin liittymisen, haluamme torjua. Äänestäminen on Jumalan lahja, haluammehan täyttää tämän kansalaisvelvollisuuden!

Uskovainen haluaa myöskin olla antamassa äänensä oikealle puolueelle. Emme halua lähteä tukemaan jumalankielteistä vasemmistoa emmekä liberaaleja vihreitä. Kristillisdemokraatit olemme kokeneet vieraiksi, sillä emme halua sekoittaa uskontoa ja politiikkaa. Tästähän oppi-isämme Martti Luther meitä erittäin vakavasti varoittaa. Kun politiikka ja uskonto sekoitetaan, syntyy aivan "saatanallinen ja helvetillinen sekasotku", kirjoittaa oppi-isämme.

Rakkaat sisaret ja veljet, haluamme uskovaisina äänestää turvallisiksi koettuja puolueita, jotka edistävät kristillisiä arvoja. Keskustan ja kokoomuksen lisäksi voimme turvallisin mielin harkita myös perussuomalaisia, joiden puheenjohtajalla on kristillinen arvomaailma. Lisäksi heillä on kirkas näkemys maahanmuuttopolitiikasta.

Näin saamme jäädä yhdessä tekemään niitä lupauksia, joita uskovaisen on hyvä vaalien alla tehdä.

2 kommenttia:

  1. äh, näistä ei saa selvää kun on värillinen tausta! :(

    VastaaPoista
  2. "äh, näistä ei saa selvää kun on värillinen tausta! :("

    ctrl + a tai cmd + a ;-)

    VastaaPoista

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.