Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

lauantai 15. tammikuuta 2011

Työsaralta: Internetin vaaroista

Kristillisyydessämme on huolestuneina laitettu merkille se, että lapsemme ja nuoremme viettävät yhä enemmän aikaa virtuaalisessa todellisuudessa. On havaittu, että jotkut vanhemmatkin saattavat viettää aikaansa ja katsoa jopa videoita internetistä. Tämän vuoksi perinteinen seurameno ei enää kiinnosta.
Paavali kirjoittaa korinttolaiskirjeessä: "kaikki ovat syntiä tehneet". Tälle Paavalin paikalle me saisimme tässä internetasiassa asettua. Pyhä Henki opastaa meitä Saara-äidin hellässä huomassa. Synti sitoo ja Saara hoitaa. Lihallinen halu on meissä kaikissa vahva. Taistelu sielunvihollista vastaan on ankaraa ja jatkuvaa ”sillä se käy niin kuin kiljuva jalopeura etsien kenen hän nielis”. 
Yhdyselimen Kilvoittelutoimikunta on päättänyt edellä mainituista syistä kehottaa kaikkia luopumaan internetistä. Televisiopäätös on huomattu suureksi siunaukseksi. Se on vaikuttanut erityisesti siihen, että lapsia on perheissä paljon. Kilvoittelutoimikunta on kokouksessaan todennut, että ketään ei pakoteta luopumaan internetistä, mutta jos joku ei luovu katsotaan hänen asettavan itsensä seurakunnan yläpuolelle.
Uskovainen ei tarvitse internetiä. Riittää, että tilaa kristillisyytemme lehtiä ja muita julkaisuja. Niitä on saatavilla näppärästi netistä Yhdyselimen www-osoitteesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.